Webhosting

Onbezorgd je website online hebben staan? Bij ons kan dat! Wij zorgen er voor dat je website 24/7 bereikbaar is zonder problemen.
Pagina
Webhosting
Altijd veilig online

Jouw website altijd oonline

De sleutel tot online succes

Bij Oonline begrijpen we dat webhosting meer is dan alleen maar ruimte op het internet. Het is de fundering waarop jouw online aanwezigheid rust. Met onze betrouwbare en geavanceerde hostingdiensten bieden we niet alleen een thuis voor je website, maar ook gemoedsrust. 

Wat houd hosting in?

Hosting is het online beschikbaar maken van je website. Het is in feite een computer waar jouw website op staat. Wanneer je je domeinnaam invult maak je verbinding met deze computer. Om je website altijd beschikbaar te maken moet deze computer dus 24/7 aan staan.

Waarom webhosting via oonline 

Betrouwbaarheid:

Bij Oonline begrijpen we het belang van uptime voor jouw website. Onze robuuste infrastructuur garandeert minimale downtime, zodat jouw website altijd toegankelijk is voor bezoekers, wat resulteert in een hogere klanttevredenheid en betere zoekmachine rankings. We implementeren geavanceerde beveiligingsmaatregelen, waaronder SSL-certificaten, firewalls en regelmatige back-ups, om ervoor te zorgen dat jouw website beschermd is tegen online bedreigingen en datalekken.

Klantenservice:

Bij Oonline sta je er nooit alleen voor. Ons deskundige klantenserviceteam staat altijd klaar om jou te helpen bij eventuele vragen of problemen. Of je nu technische ondersteuning nodig hebt of advies over het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines, wij zijn er om je te ondersteunen.

SEO-vriendelijkheid:

Met Oonline profiteer je van een hostingomgeving die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Van snelle laadtijden tot SSL-beveiliging, onze hostinginfrastructuur helpt jouw website hoger te scoren in zoekresultaten, waardoor meer potentiële klanten jouw bedrijf kunnen vinden.

Maandelijks
Jaarlijks
Basis
Geschikt voor kleine websites

8,99

Per maand
Jaarlijks gefactureerd
Contact opnemen
Compleet
Geschikt voor middelgrote websites

14,99

Per maand
Jaarlijks gefactureerd
Contact opnemen
Premium
Geschikt voor grote websites

34,99

Per maand
Jaarlijks gefactureerd
Max 1 domein
Gratis e-mail
Onbeperkte backups
24/7 support
Contact opnemen
Contact opnemen

Wij combineren onze kennis en creativiteit met jouw wensen 

Contact opnemen

Het laatste nieuws

Onze laatste berichten