Website redesign

Bos sierbeton

We hebben een groot project uitgevoerd om bossierbeton.nl te upgraden en beter vindbaar te maken op het internet. Dit omvatte verschillende stappen om hun website te verbeteren en hen te helpen groeien in de online wereld.

We zijn begonnen met het verplaatsen van hun website van bosbeton.com naar bossierbeton.nl. Hierdoor konden ze hun merk versterken en makkelijker gevonden worden op Google.

We hebben ook de webshop helemaal vernieuwd. Dit betekent niet alleen een nieuw uiterlijk, maar ook dat de site makkelijker te gebruiken is en dat mensen sneller dingen kunnen vinden en bestellen.

We hebben ervoor gezorgd dat alle bestaande informatie van de oude site naar de nieuwe is overgezet. Zo bleef alles intact en konden ze gewoon doorgaan met zaken doen.

Daarnaast hebben we Google Analytics ingesteld. Hiermee kan Bos sierbeton zien hoe hun website wordt gebruikt en waar de bezoekers vandaan komen. Zo kunnen ze betere beslissingen nemen over de website en het bedrijf.

We hebben ook de mensen bij Bos sierbeton geholpen om vertrouwd te raken met de nieuwe site. We hebben hen laten zien hoe ze dingen konden aanpassen en beheren, zodat ze meer controle hadden over hun online aanwezigheid.

Maar misschien wel het belangrijkste van alles, we hebben een handige calculator toegevoegd aan de webshop. Hiermee kunnen klanten de kosten van op maat gemaakte producten van tevoren berekenen, zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Ook is het nu mogelijk voor Bos sierbeton om de verzendkosten uit te rekenen in plaats van een standaard tarief te hanteren. Dit zorgt voor transparantie en vertrouwen bij de klanten, wat de conversie en klanttevredenheid ten goede komt.

Naast het realiseren van de nieuwe webshop hebben wij zoekmachineoptimalisatie (SEO) toegepast.
De website is nu beter te vinden op google waardoor de conversie verhoogd wordt.
Dit alles is ook duidelijk terug te zien in Google Analytics.

Kortom, met al deze verbeteringen hebben we BossierBeton geholpen om hun website te transformeren en hun bedrijf te laten groeien. Ze zijn nu beter vindbaar en hebben een makkelijker te gebruiken webshop, waardoor ze klaar zijn voor succes in de online wereld.

Bekijk de vernieuwde website hier: bossierbeton.nl

Contact opnemen

Wij combineren onze kennis en creativiteit met jouw wensen 

Contact opnemen

Contact foto
Het laatste nieuws

Onze laatste berichten